Popri tom budete riešiť rôzne adventúrne úlohy a robiť rôzne drobné nezbednosti, a samozrejme, sa vďaka deju poriadne zasmejete. Nová slovenská hra bude von už 1. novembra.

Sociopat je komediálna hra s prvkami absurdnosti, ktorá kombinuje point and click adventúru s akčnou hrou z pohľadu prvej osoby. Hráč preberá kontrolu nad väzňom na úteku, ktorý spáchal rôzne zločiny. K tým ho povzbudil netradičný démon. Príbeh je ukotvený v trochu absurdnom univerze a dej napreduje riešením klasických dobrodružných úloh s pridanou akciou. Ak si chcete vyskúšať hru za antihrdinu a robiť nejaké nezbednosti, táto hra je práve pre vás. Za novým titulom na slovenskom trhu stojí indie herné štúdio Bartoš Studio, ktoré oznámilo dátum vydania hry Sociopat na 1.novembra 2024 v službe Steam.

Hra ponúka:

  • Komediálny príbeh v absurdnom svete
  • Kompletne slovenský dabing aj text
  • Riešenie klasických deduktívnych adventúrových úloh
  • Mix herných žánrov Point & Click adventúry a akčnej hry z pohľadu prvej osoby

O Bartoš Studio

Za štúdiom stojí Dalibor Bartoš, ktorý je od roku 2003 aktívnym tvorcom množstva softvérových nástrojov pre hry a iné účely. V roku 2021 získa cenu Hra roka v kategórii Iný pohľad za hru Ur Game a v rovnakej kategórii aj v roku 2019 za hru Hrdina. Dalibor začal svoju IT kariéru v roku 2002 a má skúsenosti s hi-tech IT vybavením a programovaním. Jeho aplikácie ako „Real Time Picture Convertor“ alebo „UAC – Universal Anticheat“ boli a sú široko používané po celom svete.

Vyučuje “Základy vývoja digitálnych hier“ na Univerzite sv. Cyrila a Metoda.